tag:blogger.com,1999:blog-6668231557384436916.post8947003556659466456..comments2024-01-04T20:51:48.907+01:00Comments on Ferry Wijsman: Pastis en de groene fee (Absint), het dankje voor kunstenaarsFerry Wijsmanhttp://www.blogger.com/profile/11747819148671299933noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6668231557384436916.post-2037297535745133862021-04-19T11:09:01.997+02:002021-04-19T11:09:01.997+02:00Hi Anoniem, het is juist omgekeerd. De Anethol los...Hi Anoniem, het is juist omgekeerd. De Anethol lost op in alcohol, dus wanneer het alcoholpercentage te laag is zou deze juist troebeler moeten worden. Hetzelfde gebeurt als je water bij de pastis giet (alcoholpercentage verlaagt, anethol lost niet meer op en verschijnt daarom troebel in het glas).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6668231557384436916.post-85250071854486925402020-11-19T16:33:30.842+01:002020-11-19T16:33:30.842+01:00Als de alcohol onder de 45% is lost de anethol nie...Als de alcohol onder de 45% is lost de anethol niet op. Smaak blijft goed, alleen het troebel effect is er niet.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6668231557384436916.post-5237477790775991932017-10-23T22:10:24.611+02:002017-10-23T22:10:24.611+02:00Vandaag de pastis in fles gedaan. Zojuist ook even...Vandaag de pastis in fles gedaan. Zojuist ook even geproefd, nu is het alleen zo dat de pastis niet wit uit slaat bij het verdunnen met water. Hoe zou dit kunnen komen?Lobkenoreply@blogger.com