tag:blogger.com,1999:blog-6668231557384436916.post262711156314053506..comments2024-01-04T20:51:48.907+01:00Comments on Ferry Wijsman: Dikke plakken OssenworstFerry Wijsmanhttp://www.blogger.com/profile/11747819148671299933noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6668231557384436916.post-67807164123903137672019-01-12T12:24:44.322+01:002019-01-12T12:24:44.322+01:00Rabbi uitnodigen.Rabbi uitnodigen.Wilhelmushttps://www.blogger.com/profile/00117906893494911330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6668231557384436916.post-72937947478288234322017-06-26T19:53:43.853+02:002017-06-26T19:53:43.853+02:00hoe krijg ik de worst koosjer voor vrindenbezoek b...hoe krijg ik de worst koosjer voor vrindenbezoek binnenkorthansnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6668231557384436916.post-68543664941856447982014-09-28T16:37:13.025+02:002014-09-28T16:37:13.025+02:00Dank je wel! Echt lekker! I lived in Amsterdam i...Dank je wel! Echt lekker! I lived in Amsterdam in the 90's, and love osseworst (preferably from Slagerij de Wit). I have been looking for a recipe since then, but it has always been "secret". Sometimes you find a list of spices, but never amounts or other advice; the exact procedure you illustrate is great. Thank you so much.<br /><br /> -- Greg (London)Greg (London)noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6668231557384436916.post-40868777997891101572014-08-24T08:31:15.919+02:002014-08-24T08:31:15.919+02:00Zeer de goede uitleg en vooral de foto's dit g...Zeer de goede uitleg en vooral de foto's dit ga ik zeker een keer makenRobhttps://www.blogger.com/profile/15424230279416425776noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6668231557384436916.post-83389900203241249742014-03-24T15:05:42.956+01:002014-03-24T15:05:42.956+01:00kan gewoon in de kamer, als het maar niet te warm ...kan gewoon in de kamer, als het maar niet te warm is :) roken na het fermenteren en voor het koelen. Ferry Wijsmanhttps://www.blogger.com/profile/11747819148671299933noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6668231557384436916.post-29492402449130991182014-01-30T12:08:17.546+01:002014-01-30T12:08:17.546+01:00Hallo Ferry,
Het fermenteren van de ossenworst op...Hallo Ferry,<br /><br />Het fermenteren van de ossenworst op 20°, kan dit gewoon in de kamer? Moet dit precies die 20° zijn, of kan dit ook op een constante 30° in de oven? Als je hem rookt moet dat voor of na het fermenteren, of is dit roken ook gelijk aan het fermenteren?<br />Alvast bedankt, en succes met je culinaire hoogstandjes!<br /><br />Groet, Han KasteinHan Kasteinnoreply@blogger.com